هم حجره (در دست ویرایش)

اینجا حجره آزاداندیشی است. پس بدون عینکــــ وارد شوید. ادخلواها بسلام آمنین

۵ مطلب در تیر ۱۳۹۲ ثبت شده است

۲۸
تیر
۱۳۹۲

تو خود حدیث مفصل بخوان ازین پوستر !

تو خود حدیث مفصل بخوان ازین پوستر !
( علیرضا کاشی - هم حجره ) یک موسسه ی صهیونیستی در آمریکا وجود دارد که برای تحریم اقتصادی بیشتر و توقف برنامه صلح آمیز هسته ای ایران ، تلاش زیادی می کند.
نام این موسسه صهیونیستی ، موسسه متحد علیه ایران هسته ای united against nuclear iran - UANI است. (در مورد این موسسه می توانید از لینک های پاورقی مطلب ، اطلاعات خوبی کسب کنید.) (1)
از جمله تلاش های این موسسه صهیونیستی ، نصب پوستر و بیلبوردهای ضد احمدی نژاد ، در سفرهای رئیس جمهور به نیویورک است.
should not be in n.y 
نباید در نیویورک باشد
should not be in the u.n 
نبایددرسازمان ملل باشد
 

 

 

he is not welcome here
او در اینجا استقبال نمی شود
 
نکته مهم: شاید این گروه صهیونیستی باورش هم نمی شد که روزی عده ای که نام انقلاب را در ایران ، یدک می کِشند ، به راه ندادن احمدی نژاد در فلان جا و فلان جا ، مسرور شوند!!!
پایان مطلب


 
توضیحات درباره این موسسه صهیونیستی:
»
۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
۲۸
تیر
۱۳۹۲

مغالطه رسانه های زنجیره ای در بازتاب بیانات رهبری: "این که چیزی نیست!"

در این مطلب ، سعی شده بصورت خلاصه به رفتارشناسی رسانه های زنجیره ای بعد از آخرین جلسه مقام معظم رهبری با هیئت دولت پرداخته شود . رسانه هایی که در القائاتشان  ، دیگر رهبری ، شاخص نیست و حمایت های ایشان از دولت ها ، بی حساب و کتاب است ؛ "میزان ، حال فعلی افراد است" ، وجود ندارد. هم چنین اندکی به تفاوت بدرقه احمدی نژاد با بدرقه هاشمی و خاتمی اشاره شده است.

 ( علیرضا کاشی - هم حجره ) "این که چیزی نیست!" (1) مغالطه محبوب سایت های زنجیره ای در این روزهاست. کافی است یک دوتا کتاب منطقی را تورق کنیم تا با این مغالطه پراستفاده ، آشنا شویم.
 
توضیح مغالطه:
{اگر شخصی بخواهد با گفته یا نوشته ای مخالفت کند ، اما از یک سو توان نقادی آن را نداشته باشد و یا اساساً در آن خطایی وجود نداشته باشد و از سویی دیگر نخواهد نکات مثبت آن گفته یا نوشته را بپذیرد و به آن ملتزم باشد ، مرتکب این مغالطه می شود و سعی می کند با عباراتی مانند: (( این که چیزی نیست! )) ، سخن حریف را ساده و پیش پا افتاده جلوه دهد. این مغالزه به عنوان یکی از مغالطات مقام نقد موجب می گردد که شخص مغالطه کننده بدون این که اعتراضی برای گفتن داشته باشد ، حالت یک منتقد جدی را به خود بگیرد و از موضع قدرت سخن بگوید:
          - طرح شما چیز مهمی نبود و مسئله قابل توجهی را مطرح نکرد و به نظر من اصلا لازم نبود وقت جلسه را بگیرد.} (2)
اتفاقی که در رسانه های زنجیره ای افتاد:
بعد از آخرین دیدار مقام معظم رهبری و و تقدیر ایشان از هشت سال تلاش شبانه روزی و خستگی ناپذیر رئیس جمهور و هیئت دولت دهم ، رسانه های زنجیره ای و البته "دست پاجه" برخورد جالبی با این موضوع کردند و با انتشار یک مطلب تحت عنوان " رهبر انقلاب هاشمی،خاتمی و احمدی‌نژاد را چگونه بدرقه کردند؟" یا تیترهای مشابه ، سعی کردند به گونه ای بیانات رهبری را سبک بشمارند و در خیال خود بگذرانند که: "این که چیزی نیست! سیره رهبری در هنگام پایان ماموریت همه دولت ها همین است" . 
البته مقام معظم رهبری در همین دیدار ، اشاره ای به برخی که "نمی خواهند ببینند" هم داشتند. ایشان فرمودند:
اگرچه برخى از کارها جلوى چشم است. البته مخالفین و کسانى که بى اطلاعند - بعضى از دستگاههاى رسانهاىِ خارجىِ مغرض، و گاهى بعضى در داخل - برخى از چیزهائى را که جلوى چشم هم هست، انکار میکنند. یعنى کارى انجام گرفته، جلوى چشم است، همه مىبینند، منعکس شده، این را دوست دارند انکار کنند. کارى به این نداریم که حالا بعضىها ممکن است نگاه خوشبینانهاى یا دوستانهاى یا منصفانهاى نداشته باشند؛ بالاخره در فضاى عمومى کشور باید اینها گفته شود و ثبت شود؛ اینها بسیار مهم است. (3)
 
البته ان شاءالله که این سایت ها ، جاهل و مریض اند و نه معاند و مغرض!
اشکالات بزرگی در این نوع تفکر وجود دارد . مثلا:
1. با این نوع تفکر ، دیگر رهبری ، شاخص نیست:
دیگر از این به بعد نمی توان به ارشادات و منویات ایشان ، استناد نمود و به عنوان شاخص مطرح کرد ، چرا که از دید این نوع سایت ها ، سیره رهبری ایجاب می کند که از همه تشکر کنند و حقیقت و واقعیت را فدای بیانات مصلحت اندیشانه کنند.
 
2. "میزان ، حال فعلی افراد است" ، مهم است:
سایت های زنجیره ای ، "میزان حال فعلی افراد است" را فراموش کرده اند. البته که دولت های قبل از دولت نهم و دهم هم خدمات ارزنده ای داشته و در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی ، نقش داشته اند.
رهبری در همین دیدار می فرمایند:
کارى که باید بر آن همت بگمارید، این است که رشته ى خدمت را رها نکنید. همه ى تلاشها منحصر نیست در فلان وزارتخانه یا فلان مسئولیت در دولت؛ نه، صحنه ى کشور صحنه ى تلاش است، صحنه ى کار است، صحنه ى فعالیت است؛ و این کار، دو جور میتواند انجام بگیرد: متوجه اهداف انقلابى، و غیرمتوجه به اهداف انقلابى. (4)
اما حال فعلی رئیس جمهور های سابق (رفسنجانی و خاتمی) چیست؟ و آیا توانسته اند تمامی فعالیت های خود را متوجه اهداف انقلاب کنند؟
 
3. حمایت های رهبری ، بی دلیل و بی حساب و کتاب نیست:
الف) حمایت خاص از این دولت:
من از دولت حمایت مى‌کنم. از همه‌ى دولتهاى بر سر کار و منتخب مردم حمایت کردم، بعد از این هم همین خواهد بود؛ از این دولت هم به طور خاص حمایت مى‌کنم. این حمایت، بى‌دلیل و بى‌حساب و کتاب نیست. اولاً جایگاه دولت در نظام جمهورى اسلامى و در نظام سیاسى کشور ما جایگاه بسیار مهمى است، ثانیاً بیشترین مسئولیتها را دولت بر دوش دارد؛ بعد هم این جهتگیرى‌هاى دینى و این ارزش‌گرایى انقلابى و اسلامى خیلى ارزش دارد. سختکوشى، تلاش فراوان، ارتباط با مردم، سفرهاى استانى، جهتگیرى عدالت و زىّ مردمى؛ اینها خیلى قیمت دارد و من قدر این کارها را مى‌دانم. من به خاطر این چیزها از دولت حمایت مى‌کنم. (5)
ب) حمایت گرم تر ، از این دولت:
البته حمایت از دولت، مخصوص این دولت نیست؛ بنده همیشه از دولتها حمایت کرده‌ام؛ امام هم (رضوان اللَّه تعالى علیه) در هر برهه‌اى، از دولتها و رؤساى قوه‌ى مجریه و مسئولین دولتى حمایت میکردند. دلیلش هم واضح است. چون عمده‌ى بار اداره‌ى مدیریت کشور بر عهده‌ى قوه‌ى مجریه است و نظام باید از قوه‌ى مجریه، از رئیس‌جمهور، از مسئولین و از وزرا، حمایت کند. امام هم حمایت میکردند؛ بنده هم در دوره‌هاى گذشته همیشه حمایت میکردم. منتها خب، این خصوصیاتى که عرض کردیم، موجب بشود که انسان گرمتر حمایت کند و در این قدردانى و حمایت، دلگرمتر اقدام کند. (6)
 
4. تفاوت بدرقه احمدی نژاد با بدرقه هاشمی و خاتمی:
الف) مقام معظم رهبری حجم کارهای انجام گرفته در این دولت را بالاتر از کارهای انجام گرفته در دولت های قبلی می دانند:
هشت سال کار کردید، تلاش کردید، کارهاى خوبى انجام گرفت، تحمل زحمات کار شبانهروزى را شماها نشان دادید؛ یعنى دیده شد، احساس شد، همه فهمیدند که رئیس جمهور محترم و همکارانشان در دولت حجم کارشان بسیار بالا و پرشتاب نسبت به همهى دورههاى دیگر بود و هست؛ این نقطه ى برجستهاى است که نباید این را نادیده گرفت. (7)
ب) گفتمان حاکم بر این دولت ، گفتمان انقلاب اسلامی است ، لذا ایشان می فرمایند:
یک نکته ى دیگر هم که در مورد این دولت در طول این هشت سال مورد نظرم بود و بارها هم به آن اشاره کردم، این است که این دولت بحمدالله توانست شعارهاى انقلاب را سر دست بگیرد و به آنها افتخار کند و آنها را در جامعه مطرح کند. ...  این دولت این شعارها را مطرح کرد، برجسته کرد، سر دست گرفت، به آنها افتخار کرد؛ در مجامع جهانى، احساس شرم از انگیزههاى انقلابى و از اهداف انقلابى و از شیوه هاى انقلابى نکرد؛ این خیلى کار بزرگى بود. (8)
ج) تمجید از گفتمان مهمتر است یا شخصیت رؤسای جمهور؟
شخصیت و نوع نگاه فردی رئیس جمهور در ایجاد گفتمان بسیار لازم است اما کافی نیست. چیزی که مهم است تقوای جمعی و گفتمان حاکم بر جریان دولت هاست.
البته شخصیت آقایان هاشمی و خاتمی (البته در همان دوره)  دارای خصوصیات ممتازی بود که رهبری هم اشاره داشتند.
مثلا ایشان در پایان دولت هاشمی می فرمایند:
بخش قابل توجّهى از این، به خصوصیّات شخصِ آقاى هاشمى برمى‌گردد؛ یعنى واقعاً برخى از خصوصیات در ایشان هست که تأثیر تام و تمامى در این موفّقیتها داشته؛ از قبیل برخوردارى ایشان از روحیه کار - پرکارى - روحیه ابتکار و نوآورى و ورود در میدانهاى جدید و ناپیموده، همّت بلند در امر سازندگى و نترسیدن از طرحهاى بزرگ و اقدام کردن شجاعانه در مورد کارهاى بزرگ، شیوه مدیریّت باز که در ایشان وجود داشت و این به همکاران ایشان امکان مى‌داد که ابتکار و تلاش خودشان را به کار بیندازند و از آن استفاده کنند.
ایمان عمیق به توانایى خود نیز نقش زیادى داشت. همچنین هوشمندى در شناخت مسائل و مضایق و پیدا کردن راه حلها، بخشى از خصوصیاتى است که بلاشک مؤثّر بود..... جناب آقاى هاشمى، به عنوان یک روحانى انقلابى، کارآمد، متدیّن و متعبّد، براى مردم ما مطرح هستند و این خصوصیّاتى است که در ایشان هست.(9)
یا در مورد خاتمی می فرمایند:
این را به شما دوستان بگویم، به خود ایشان هم شاید بارها گفته‌ام؛ در طول هشت سالى که ما با ایشان به‌طور مستمر و مداوم در ارتباط بودیم، رفاقت و صمیمیت ما با ایشان روزافزون بوده؛ خدا را شکر. الان پیوند عاطفى و محبت‌آمیزى که بین بنده و آقاى خاتمى هست، از آنچه در هشت سال پیش بوده، بمراتب مستحکم‌تر است؛ و این ناشى از خصوصیاتى است که من در این مدت در ایشان حس کردم. تدین و پایبندى و نجابت و روحیه‌ى نجیب ذاتىِ ایشان واقعاً جزو امتیازات و خصال برجسته در ایشان است…. در میان خصوصیات ایشان، اگر من بخواهم روى یکى از آنها تکیه کنم، این است که ایشان در همه‌ى این مدت، دشمنانى را که کمین کرده و خیز برداشته بودند، ناامید کردند. خیلى‌ها از سال ۷۶ - از اول تشکیل این دولت - مى‌خواستند آقاى خاتمى را در موضع مقابله و مواجهه‌ى با نظام قرار دهند؛ خیلى هم تلاش کردند؛ ما شاهد بودیم. البته ریشه و مبنا و سلسله‌جنبان این تلاشها در بیرون از این مرزهاست؛ منتها کسانى هم متأسفانه همان انگیزه‌هاى فاسد و پلید را در داخل انعکاس مى‌دادند. خیلى تلاش کردند، اما آقاى خاتمى حقیقتاً مقاومت کردند. آن روزى که ایشان اعلام کردند وقتى مى‌گویم «جامعه‌ى مدنى»، مراد من مدینةالنبى است - که اتفاقاً دیروز یا پریروز در یکى از صحبتهاى ایشان من این را خواندم - خیلى خلاف انتظار بعضى‌ها شد؛ لذا به ایشان حمله کردند و فشار آوردند..(10)
اما در مورد دولت نهم و دهم ، مقام معظم رهبری بیشتر به جای اینکه به شخصیت آقای احمدی نژاد بپردازند ، به روح حاکم بر این دولت و گفتمانش پرداختند. استفاده از ضمیر جمع و خطاب به دولت به جای خطاب به شخص احمدی نژاد ، گواه این موضوع است./پایان مطلب
 
 
1) !That is nothing
2) برگرفته از کتاب منطق کاربردی/نوشته علی اصغر خندان/چاپ ششم/ص216
(3)،(4)،(7)و(8) بیانات در آخرین دیدار رئیس جمهور و هیئت دولت دهم (24/04/1392) 
(5) بیانات‌ در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوى (01/01/1386)‌
(6) بیانات در دیدار رئیس‌جمهوری و اعضاى هیئت دولت (02/06/1387)
(9) بیانات رهبر انقلاب در آخرین دیدار با کابینه هاشمی (09/05/1376)
(10) بیانات رهبر انقلاب در آخرین دیدار با کابینه خاتمی (10/05/1384)
»
۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
۲۸
تیر
۱۳۹۲

پیشنهاد اعتمادساز به مجلسِ اصولگرا

مجلس اصولگرا برای اثبات ادعای خود مبنی بر همکاری صمیمانه با رئیس جمهور منتخب می تواند طبق ماده 198 آیین‌نامه داخلی مجلس ، به تحقیق و تفحص از قوه قضائیه به علت اطاله دادرسی و عدم رسیدگی به پرونده هتاکان به دولت کنونی و در موارد متعددی سکوت مدعی العموم در برابر سیل اتهامات اثبات نشده ، بپردازد.

(علیرضا کاشی - هم حجره) در برنامه دیروز امروز فردا - برنامه 1392/04/06(محمدرضا باهنر و محمدرضا نوبخت ) توسط نوبخت مطرح شد که: {طرحی که برای احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی در مجلس مطرح شد را هم یک علامت مثبت می دانم چون آقای روحانی بارها اعلام کردند قصد چنین کاری را دارند و مجلس محترم بستری قانونی این موضوع را فراهم کرد. البته فکر می کنم از این فرصت باید برای افزایش بهره وری این سازمان استفاده کنیم. یک سری مشکلاتی وجود داشت که در شروع کار مجدد باید اصلاح شود.در نهایت فکر می کنم این علائم مثبتی که صادر می شود مشخص می کند که نمایندگان هم مطالبت مردم را می شناسند. } + لینک
این قصد مجلس حمل شد برآنکه این ادبیاتی است مشترک و اعتمادسازانه میان رئیس جمهور منتخب غیراصولگرا و مجلس شورای اسلامیِ اصولگرا.
هم چنین رئیس مجلس نیز در پیام تبریکش به رئیس جمهور منتخب نوشت: {مجلس شورای اسلامی در این برهه حساس کشور همکاری صمیمانه‌ای را با حضرت‌عالی و دولت جدید برای تحقق اراده ملت و اصلاح امور به‌عمل می‌آورد.} + لینک
 
 
پس هر دو طرف به آمادگی طرف مقابل برای همکاری صمیمانه ، اعتقاد دارند. 

و امّا پیشنهاد

طبق قانون ، مجلس شورای اسلامی می تواند از قوه قضائیه تحقیق و تفحص کند.
وظیفه اصلی نمایندگان ، در گام نخست قانون‌گذاری و در گام بعدی نظارت است؛ بنابراین، بر پایه ‌ماده 198 آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی ، مجلس می تواند از قوه قضائیه تحقیق و تفحص کند.
ماده 198 - در اجرای اصل هفتاد و ششم (76) قانون اساسی به استثنای دستگاههائی که زیر نظر مستقیم مقام معظم رهبری هستند و مجلس‌خبرگان رهبری و شورای نگهبان، هرگاه نماینده‌ای تحقیق و تفحص در هر یک از امور کشور را لازم بداند، درخواست خود را کتباً ازطریق هیأت رئیسه‌مجلس به کمیسیونی که امر مزبور در تخصص آن است تقدیم می‌نماید و کمیسیون اطلاعاتی را که در آن زمینه دارد دراختیار وی قرار می‌دهد.... + لینک
از آنجایی که در مقابل هزاران اتهام اثبات نشده که به پای رئیس و کابینه کنونی دولت بسته شده ، مدعی العموم محترم و قوه قضائیه ، در موارد متعددی هیچ واکنشی از خود نشان نداده است ، به مجلس اصولگرا پیشنهاد داده می شود تا طبق قانون فوق از این قوه ، تحقیق و تقحص به عمل بیاید.
این کار سبب می شود تا رئیس جمهور منتخب با خیالی آسوده و بدون حاشیه به وظایف ذاتی اش بپردازد و مطمئن باشد از اینکه دستگاهی وجود دارد تا از ظلم و هتک حرمت به او جلوگیری می کند.
درضمن با خیال راحت می تواند به انتقاد منتقدین واقعی اش بپردازد و به راحتی به آنان گوش جان فرا دهد.چرا که قبلا یک دستگاه مقتدر توهین ها را از انتقادها تمیز داده است.
با این اقدام علاوه بر رئیس جمهور منتخب به همگان ثابت می کنند که در مملکت ما همانگونه که رئیس محترم قوه قضائیه چندی پیش در شبکه یک سیما فرمود: {بنده برای دوستان خود گفتم حضرت امیر(ع) که حاکم مسلمین بودند و بر کشورهای متعدد نیز حکومت می‌کردند هنگامی که از ناحیه یک فرد یهودی مورد شکایت قرار گرفتند به پیش قاضی رفته و از خود دفاع کردند و در نهایت تسلیم حکم قاضی شدند و زره خود به آن فرد یهودی دادند، بنابراین چرا ما باید یک امر طبیعی را انعکاس سیاسی دهیم.} +لینک (پس خواهشا به این مطلب بنده هم ، واکنش سیاسی نشان ندهند) حتی فراماسونرها ، بزرگترین خطرها برای اسلام و غیره می توانند به استیفای حق خود امیدوار باشند ، چه برسد به رئیس جمهور منتخب.
اما احتمالا مجلس اصولگرا در این مسیر به چند بهانه برخورد خواهد کرد که چندتای از آنها به ذهن بنده احقر می رسد:
 
1. بهانه اطاله دادرسی از جانب قوه قضائیه به بهانه کمبود بودجه و نیروی انسانی:
اما این بهانه ای بیش نیست ، چون قانونی که مصوب است ، لازم الاجراست. و اگر کسی بهانه آورد ، می توان به او گفت:
غلط کردی قانون را قبول نداری ، قانون تو را قبول ندارد.
یا می توان موارد مشابهی را ذکر کرد که اتفاقاً قوه قضائیه دچار اطاله دادرسی نشده و با سرعت ، به اتهامات رسیدگی کرده.
موارد متعددی وجود دارد که اشخاص مختلف به برادر رئیس قوه ، انتقادی داشته اند یا احیاناً اتهامی اثبات نشده وارد کرده اند و بعد همگان سرعت تصمیم گیری در قوه قضائیه را مشاهده کرده اند.
مثلا به تیترهای زیر توجه کنید:
الف) 4 دانشجو در قم به جرم انتقاد از علی لاریجانی بازداشت شدند. + لینک
ب) مدیر مسئول رجانیوز با شکایت علی لاریجانی بازداشت شد. + لینک
ج) در پی برخوردهای تعجب برانگیز قضایی؛علی لاریجانی؛ خط قرمز نظام!؟ + لینک
به گزارش تریبون مستضعفین، سایت‌های بی‌باک نیوز، صراط نیوز و ۵۹۸ فیلتر شدند. همچنین روزنامه «بامداد» نیز توقیف شده است.
د) بازداشت و بازجویی از ۷ نفر از اخلالگران ۲۲ بهمن قم؛ + لینک
 
لذا این دلیل آن است که هم نیروی انسانی کافی وجود دارد و هم بودجه کافی. خلأ قانونی هم وجود ندارد.!!!
 
2. نداشتن بازوی اجرایی مقتدر:
این هم بهانه است و از مجلس اصولگرا خواهش میکنم که به این بهانه ها گوش ندهند.
برای این بهانه هم شاهدمثال هایی وجود دارد که قوه قضائیه دارای بازوی اجرایی بسیار مقتدری مثل نیروی انتظامی است. رزمایش مشترک در ساختمان روزنامه ایران را هنوز یادمان هست و همه دیدند که با چه اقتداری به انجام وظیفه خود پرداختند. و مثال های متعدد دیگر.
 
 
نتیجه:
پس پیشنهاد ما مشخصا این شد که برای جلب اعتماد رئیس جمهور منتخب ، می توان به جای شعار ، گامی عملی برداشت. و آن تحقیق و تفحص از عملکرد قوه قضائیه در مورد هتاکی به رئیس جمهور است. رئیس جمهور منتخب باید مطمئن باشد که کسی حق ندارد به او هزاران دروغ ، تهمت و ادعاهای اثبات نشده ببندد. هم چنین او حق دارد تا از انتقادهای سازنده نقادان ، استفاده کافی و وافی ببرد.
 
 یاد آوری:
احتمالا توهین به رئیس جمهور ، در فهرست مصادیق محتوای مجرمانه ، موضوع ماده 21 قانون جرایم رایانه ای و مواد دیگر قانون مجازات اسلامی ، جرم محسوب می شود (احتمالا): + لینک
محتوا علیه مقامات و نهادهای دولتی و عمومی
1. اهانت و هجو نسبت به مقامات ، نهادها و سازمان های حکومتی و عمومی. ( بند 8 ماده 6 قانون مطبوعات و مواد 609 و 700  قانون مقررات اسلامی )
2. افترا به مقامات ، نهادها و سازمان های حکومتی و عمومی. ( بند 8 ماده 6 قانون مطبوعات و 697  قانون مقررات اسلامی )
3. نشراکاذیب و تشویش اذهان عمومی علیه مقامات ، نهادها و سازمانهای حکومتی. ( بند 11 ماده6 قانون مطبوعات و 698  قانون مقررات اسلامی ) 
 
کاملا مربوط:
اشهدان لا اله الا اللّه / اشـهـدان مـحـمـدا رسول اللّه / اشـهد ان علیا امیر المؤمنین و لى اللّه/
پایان مطلب
»
۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
۱۰
تیر
۱۳۹۲

خاطره صفار هرندی از دیدار احمدی نژاد با مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی

هم حجره - سوره قُل أعوذُ بربّ النّاس بخوانید. این روزها از این طرف و آن طرف صداهای عجیب و غریبی شنیده می شود. به راستی چه کسانی به دنبال برهم زدن رابطه احمدی نژاد با مراجع معظم تقلید ، بودند و هستند؟ در ادامه خاطره ای خواندنی از صفار هرندی در این خصوص بازنشر داده می شود.   ۱۳۸۸/۱۲/۱۹

خبرگزاری رسا ـ وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان خاطره ای از آخرین دیدار دکتر احمدی نژاد با مرحوم حضرت آیت الله فاضل لنکرانی از تلاش برخی برای به هم زدن رابطه دولت و مرجعیت پرده برداشت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، دکتر محمد حسین صفار هرندی، وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور، در نشست بصیرت که دوشنبه شب در مسجد اهل بیت(ع) قم برگزار شد، در پاسخ به سئوالی در خصوص رابطه دولت با روحانیت و مرجعیت، به نقل و بیان خاطره ای از آخرین دیدار دکتر احمدی نژاد با مراجع عظام تقلید پرداخت و گفت: در آخرین سفری که دولت به همراه رییس جمهور خدمت مراجع رسیدند جلسات بسیار خوبی برگزار شد.
وی ابراز داشت: یکی از برنامه‌های رییس جمهور و هیات همراه وی ملاقات با حضرت آیت الله مرحوم فاضل لنکرانی بود، برخی ها قبلا طوری زمینه چینی و فضا سازی کرده بودند که این سفر را متزلزل کرد و حتی زمانی که ما به نزدیک بیت ایشان رسیده بودیم مطمئن نبودیم این ملاقات انجام می شود، چون برخی نمی خواستند دکتر احمدی نژاد با حضرت آیت الله فاضل لنکرانی دیدار کند و مدام تکرار می کردند که حضرت آقای فاضل مایل نیستند شما را ببینند.
وی اضافه کرد: وقتی ما وارد بیت این مرجع تقلید شدیم دیدیم چهره ایشان در هم و گرفته است، حضرت آیت الله فاضل که لب به سخن گشود بحثی را مطرح کرد که معلوم بود زمینه قبلی آن بهم زدن این دیدار بوده است، ایشان گفت: این مملکت، مملکت دیانت و تشیع است و روحانیت هم سردامدار این جریان است و هر کس در مقابل روحانیت صف آرایی کرده پوزه اش به خاک مالیده شده است.
این فعال سیاسی تصریح کرد: وقتی نوبت به رییس جمهور رسید دقیقا عین سخنان مرحوم حضرت آیت الله فاضل لنکرانی را تکرار کرد و گفت بدون روحانیت کشور معنا ندارد، ما هم اگر در این جایگاه [ریاست جمهوری] واقع شدیم به نیابت از شماست.
دکتر صفار هرندی عنوان کرد: احمدی نژاد همچنین در این ملاقات خاطره ای از سفر خود به آمریکای لاتین تعریف کرد و گفت ما وقتی که از وضعیت حوزه های علمیه و روحانیت سخن به میان آوردیم آنها ابراز تمایل کردند که در این مناطق کرسی های تبلیغی با استفاده از ظرفیت های حوزه های علمیه شکل بگیرد. 
وی افزود: من وقتی دیدم آقای احمدی نژاد اینگونه سخن می گوید، نگاهی به چهره مبارک حضرت آیت الله فاضل لنکرانی انداختم و دیدم مرحوم حضرت آیت الله فاضل لنکرانی چهره شان متبسم و گشوده شد و این جلسه با خوشی تمام شد، فاصله میان نگاه غضب آلود و نگاه محبت آمیز کمتر از نیم ساعت بود.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنانش از برخی تلاش ها برای عدم برقراری ارتباط مناسب دولت و مرجعیت پرده برداشت و تاکید کرد: در اینکه کسانی دوست داشتند رابطه دولت و مراجع خوب نباشد هیچ گونه تردیدی نیست، برخی از افراد مدام در میان دو شهر قم و تهران در حال هروله و رفت و آمد بودند تا رابطه دولت و مرجعیت را به هم بزنند و این کار را برای خود ماموریت می دانستند و متاسفانه در این کار خود موفق هم شدند.

حالا من در حجره ام مانده ام با دو سوال:                                                                             1. این ها چه کسانی بوده اند ؟؟؟!!!                                                                                 2. بووووووووووووووووووووق

»
۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
۲
تیر
۱۳۹۲

دلمان برایت تنگ می شود + پوستر

دلمان برایت تنگ می شود + پوستر

دکتر جان ؛ هنوز نرفته ، دلمان برایت تنگ شده است . بسوزه پدر عاشقی ...
تقدیم به احمدی نژادی ها و غیر احمدی نژادی ها که حتما در آینده دلشان برایش تنگ می شود.

»
۴ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰